شیرینی ساده با عکس Flax and Sesame seeds Cookies، Shirini
شیرینی ساده cookies
مواد لازم
ارد ۳/۱ ، ۲ لیوان
کره یا مارگارین ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۲عدد
بیکینگ پودر و نمک هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نکته
۱- با این مقدار مواد در حدود ۲۵ عدد شیرینی درست کردم اما بیشتر مواقع مواد را نصف می کنم
۲-می توانید نیمی از مقدار کره را با روغن معمولی جایگزین کنید
۳-هر ترکییبی را میتونید به این مواد اضافه کنید چون این یک شیرینی پایه است مثلایک پیمانه پودر نارگیل،برگه میوه خرد شده،کشمش،تکه های شکلات و غیره بدون تغییر در مقدار مواد داده شده ،اینبار فقط مایع را در پودر کنجد و پودر فلکس غلتاندم فلکس ﴿flax)دانه خیلی مفیدی است و روی خواص غذایی و سلامتی ان اینجا خیلی تبلیغ میشه اطلاعات ان را هم انشاا... بعدا لینک میکنم.
۴-مایع این شیرین کمی چسبنده است اما من چون شیرینی را قالب نمی زنم (با قاشق یاماسورهpiping bag مایع رادرسینی می چینم)مشکلی ایجاد نمیکند اما برای قالب زدن می توانیدکمی آرد به دستور بالا اضافه کنید.
طرز تهیه:
۱- کره و شکر را خوب زده تا به شکل یک کرم روشن بشه اگر کره مدتی در هوای محیط باشه خیلی سریع تغییر فرم میده در حدود۳ دقیقه با دست زدن کافیست .
۲-تخم مرغ هم زده را اضافه کنید اما نزنید﴿مهم﴾
۳-ارد و نمک و بیکینگ را با هم مخلوط کنید وبه ترکیب اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر﴿مهم﴾
۴-ترکیب را قبل از پخت بمدت یک ساعت در یخچال سرد کنید
۵-یک قاشق چایخوری پر یا بیشتربه اندازه دلخواهتون از مایع برداشته و با فاصله برای احتیاط در سینی چرب شده بچینید﴿امامن هیچوقت سینی را چرب نمی کنم﴾
در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ، ۱۷۵ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر بمدت ۱۰ دقیقه
﴿من از convection oven کوچک استفاده می کنم به همین خاطر سینی را در در طبقه پایین میگذارم، همیشه فر را از قبل گرم کنید و وقتی به دمای مورد نظر رسید شیرینی را بگذارید ﴾
﴿وبلافاصله بعد ار پخت به ظرف در دار منتقل کنید ﴾


سایت جدید آشپزی ایرانی من در کانادا