آش آسان به روش من                                             Easy legume soup in my method

آش یکی از غذاهلی خیلی کامل ،سلامت و خوشمزه است اما اغلب به خاطر نفاح یا پر زحمت بودن از منوی غذایی حذف میشود.  این روش پخت بسیار ساده است و نفخ ایجاد نمیکند. بعد ازپخت میتوانید ان را مانند عکس در یک ظرف در دار تا یک هفته در یخچال نگه دارید .اگرکشک در دسترس ندارید  از اب پنیر whey،در این رسپی استفاده کنیدعلاوه برانکه بسیار مفید است تا حدی طعم کشک را ایجاد میکند. چون سبزی آش کامل ایرانی در دسترس نداشتم از دم پیازچه به جای تره و مقداری اسفناج ، جعقری و swiss chard استفاده کردم و برای تزیین روی آش از مقداری ماست کرمی. 

(برای ادامه مطلب اینجا کلیک کنید)