گریل ماهی با عکس Grilled Fish
گریل ماهی Grilled Fish
در این روش ماهی درکمتر از ده دقیقه اماده شده و طعم خوشمزه ای پیدا میکند.
نکته:
۱-برای طعم و رنگ دهی به ماهی از ادویه های مختلفی مثل پاپریکا(که ترکیبی از چند نوع فلفل رنگی است و در طعم های تند و متوسط وملایم وجود دارد)،زعفران،پودر سیر،روغن زیتون و... ،و برای از بین بردن بوی ضخم ماهی از ابلیمو ،گلپر و یا زنجبیل ،Ginger استفاده میشود.
۲-برای پخت ماهی در گریل یا در فر بهتر است ان را از چند ساعت زودتر در سس مناسب ماهی بخوابانید( marinat)،انتخاب سس را بر اساس نوع ماهی انجام دهید برای ماهیهایی که چرب هستند یابوی ضخم دارندبهتر است از سس ابلیمو و بقیه از سس روغنی استفاده شود
مواذ لازم:
ماهی چهار عدد متوسط(در کل یک کیلو) روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ماهی ها را شسته و خشک کنید( pat dry)از داخل شکم ماهی در طول استخوان پشت یک برش داده و ماهی را کاملا کتابی باز کنید ،در ظرفی کوچک روغن زیتون ،پودر سیر،نمک و فلفل(نمک را از حالت عادی عذاها بیشتر در نظر بگیرید)را ترکیب کرده،روی ماهیها برس کنید و یا قدری از ترکیب را درحفره شکم ماهی ریخته و با دست تمام سطح ماهی را اغشته کنید،یک تا دو ساعت دریخچال نگهدارید و سپس در گریل داغ شده قرار دهید

حدود ده دقیقه بعد ماهی ها کباب شده و اماده اند . می توانید از سس تمبر هندی هم برای سرو در کنار این غذا استفاده کنید.

