معمولا نارگیل تازه راپوست کنده و به عنوان میوه مصرف میکنند نارگیل علاوه بر مغذی بودن ملین( laxative) هم هست (و این خاصیت اثر پرکالری بودن ان را خنثی میکند)،ولی گاهی اوقات هم این میوه خوشمزه مدتها توی یخچال میماند و طرفدار پیدا نمی کند(چون بعضی از نارگیل ها خیلی سفت و خشک  و کم عطر هستند در تجربه شخصی من وقتی ضخامت مغز نارگیل کم است میوه به گونه ای نرسیده و نابالغ است)،و  بهترین کار تبدیل ان به یک دسر خوشمزه مثل حلوای نارگیل و یاپودر نارگیل کاراملی برای ماندگاری بیشتر و استفاذه های متنوع است.

مواد لازم:

نارگیل تازه یک عدد   شکر دو سوم لیوان    نشاسته یک ق-غذاخوری      اب نصف لیوان

نکته:

۱-میتوانید به ترکیب کمی زعفران و هل اضافه کنید مثل حلوای سنتی و یا وانیل که با طعم نارگیل هم هماهنگ است.

۲-مقداری از رنگ حلوا و یا پودر نارگیل شکری به خاطر کارامل شدن شکر،و قدری هم به خاطر پوسته خیلی نازک قهوه ای رنگ مغز نارگیل است و شاید با استفاده از پودر نارگیل اماده که این پوسته را ندارد رنگ ان روشن تر شود.

طرز تهیه:

مغز نارگیل را رنده کنید(من ان را همراه مقدار خیلی کمی اب در مخلوط کن ( blender) ریختم)،کنار بگذارید،اب نارگیل و شکر را روی حرارت قرار داده تا بجوش اید،نارگیل را اضافه کنید همزده اجازه دهید دوباره جوش اید،حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا نارگیل هم پخته شود و هم اب از دست بدهد،زمانی که مثل حلوا کاملا سفت شد یعنی به روغن افتاد و طلائی رنگ شد زمان انتخاب است میتوانید ان را در ظرفی پهن کرده تا سرد شود و بعد از چند ساعت کاملا خشک و کریستالی میشود و یا انکه نشاسته را در یک چهارم لیوان اب سرد حل کرده و به ترکیب اضافه کنید(در این مرحله میتوانید وانیل یا هل و زعفران و یا هر اسانسی که دوست دارید اضافه کنید) و به هم زدن ادامه دهید تا به یک دسر غلیظ تبدیل شود،به ظرف مورد نظر منتقل کرده ،فرم دهید.