اوکادو عسلی با عکس Avocado Popsicle
آوکادو جز میوه هائی است که بعد از رسیدن باید در زمان کوتاهی مصرف شود و گرنه سیاه و فاسد میشود،با این روش میتوان ان را برای مدت طولانی تر و مصارف بعدی نگه داری کرد.
آوکادو میوه پوست و موست،سرشار از مواد مغذی بوده و به علت حالت کرمی و چربی که دارد جز بهترین ماسکهای پوست و مو بشمار میرود.(در بخش پوست و مو در مورد ان و نحوه تهیه انواع ماسک بیشتر توضیح داده ام).اما چون عمر نگهداری ان کوتاه است وبا قرار گرفتن در معرض هوا سیاه میشود و یا ممکن است همیشه در دسترس نباشد با این روش میتوان ان را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کرده و در موقع لزوم به عنوان بهترین ماسک پوست و مو از ان استفاده کرد.
در این ترکیب از عسل استفاده شده که یک ماده شیرین کننده مقوی و طبیعی برای استفاده به عنوان بستنی و بسیارمفید برای تقویت و شادابی پوست و مو به منظور استفاده به عنوان ماسک است.

طرز تهیه :
یک اوکادوی کاملا رسیده را با دو قاشق غذا خوری عسل خوب ترکیب کنید(آوکادو چون میوه خیلی نرم و لطیفی است به راحتی با نوک قاشق یا در غذا ساز یا عبور دادن از صافی ریز به یک کرم لطیف تبدیل میشود) عسل را به ان اضافه کنید همزده در قالب یخ یا بستنی( Popsicles mould) قرار دهید،ترکیب پوره انبه،موز، cranberry خشک و یا مویز(کشمش درشت)هم طعم جالبی در این بستنی ایجاد میکند. (در این عکس در ته قالب کمی پودر نارگیل کاراملی ریختم).آوکادو را به این صورت برای مصرف به عنوان بستنی تا یکماه در فریزر میتوان نگهداشت و بیشتر از ان بهتر است به عنوان ماسک استفاده شود