Glaze روی میوه و شیرینی با عکس
Glaze روی میوه و شیرینی
مواد لازم:
شکر دو پیمانه
اب یا ابمیوه یک سوم پیمانه
کره دو قاشق غذاخوری(۵۰گرم)
نکته:
۱- اندازه ها و زمان جوشاندن را(بین ۱۰تا ۲۰دقیقه) برحسب کاربرد شربت می توانید تعییر دهید.
۲-از ابمیوه های اماده یا تازه و یا ابلیمو و حتی انواع نوشابه و پانچ میوه و پودر شربت به جای اب میتوانید استفاده کنید.اگر از اب ساده استفاده می کنید بهتر است برای داشتن یک Glaze شفاف دو قاشق غذا خوری ابلیمو قبل از برداشتن شربت از روی حرارت به ان اضافه کنید،در غیر اینصورتGlaze کمی حالت مات پیدا می کند که بیشتر مناسب کیک و شیرینی است .
۳-این شربت را میتوانید بر روی میوه هایی که بعد خوردن انها سردی تان می کنه مثل خیارو توت فرنگی و یا میوه های که زیاد طرفدار ندارندمثل سیب و گلابی و یا میوه هایی که با یک طعم شیرین کاملتر می شوند مثل اوکادو و کیوی میل کنید،و یا به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید،برای کار درکیک و شیرینی.
طرز تهیه:
اب یا ابمیوه را همراه شکر روی حرارت متوسط قرار دهید،وقتی مایع جوش امد کره را اضافه کرده و حرارت را کم کنید،بعد از ده دقیقه شربت اماده است.(من اینبار ار یک نوشابه که مدتی در یخچال مانده بود و به خاطر رنگش طرفدار نداشت استفاده کردم و شربت کمی رنگ پیدا کرد و در ضمن شربت را پانزده دقیقه جوشاندم ،چون می خواستم Glaze روی میوه بماند)


در عکس بالا Glaze بعد از ده دقیقه جوشیدن ،که مناسب برای روی کیک و شیرنی است و در عکس پایین بعد از یک ربع جوشیدن و سرد شدن که مناسب برای روی میوه و یابرای تهیه اسموتی، smoothie ماست سفت و میوه منجمد است.

و در این عکس بعد از بیست دقیقه جوشیدن که Glaze کاملا حالت تافی پیدا کرده و مناسب برای استفاده درتهیه اسنک و انواع Grain و Nut Bar است.میتوانید Glaze راماهها در یخچال نگهداری کنید.
