کیک با رگه شکلاتی و Glaze روی ان با عکس های مرحله به مرحله
کیک با رگه شکلاتی و Glaze روی ان Swirl Chocolate Cake With Glaze
مواد لازم:
آرد دو پیمانه شکر دو سوم پیمانه
شیر یک پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ دو عدد پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
روغن یک دوم پیمانه بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
طرزتهیه :
ابتدا سفیده تخم مرغها را با همزن خوب زده تا کاملا پف و سفید شود و کنار می گذاریم،زرده را همراه شکر و روغن خوب زده تا به حالت کرم دراید،در این مرحله شیر را به زرده زده شده اضافه کنید،کمی ترکیب کرده و مخلوط ارد و نمک و بیکینگ پودر را که قبلا در ظرف جداگانه الک کرده ایم به ان اضافه می کنیم،حالا سفیده زده را به مواد افزوده به ارامی ترکیب کنید(سریع زدن باعث می شود هوائی که در موفع زدن به سفیده وارد کرده اید خارج شده و پف خود را از دست بدهد).مایع کیک اماده است. (برای ایجاد رگه های شکلات در کیک کافیست بعد از اماده شدن مابع کیک و انتقال ان به قالب پخت در حدود چند قاشق غذا خوری از مایع اماده شده را ته طرف نگه دارید و ان را با چند قاشق پودر کاکائو ترکیب کرده و مطابق عکس ان را به صورت دایره ای روی مایع در فالب بریزید).دقت کنید که مایع کیک باید سریع به فر منتقل شود زیرا بیکینگ پودر از زمانی که ترکیب می شود شروع به تاثیر گذاری نموده و سریع اثر خود را از دست میدهد.
مایع را در فالبی که چرب کرده اید ریخته و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت در طبقه وسط فر(و یا اگر مثل من از convection oven استفاده میکنید در طبقه پایین)قرار دهید.
در این مرحله زمانی که کیک را از فر خارج کردید،در حالتی که کاملا داغ است Glaze اماده شده را که در دمای محیط است روی ان ریخته و ان رابه داخل فر خاموش برگردانید و اجازه دهید Glaze جذب کیک شود.(روش تهیه Glaze را درقسمت Glaze روی میوه و شیرینی به طور کامل توضیح داده ام)

بعد از سرد شدن کیک و جذب Glaze روی ان کیک را برش زده به ظرف مورد نظر منتقل کنید.


تهیه یک اسنک رژیمی خوشمزه در ته ظرف مایع کیک:
معمولا بعد از تهیه مایع کیک مقداری از مایع به دیواره های ظرف می چسبدکه تمیز کردن ان وقت گیر است

اما من همیشه مقداری کورن فلکس و پودر نارگیل و کشمش ته ظرف ریخته و هم میزنم و اگر ترکیب به اندازه کافی برای گلوله کردن چسبنده نبود کمی هم ازGlaze روی کیک به ان اضافه میکنم(وقتی مواد را با هم ترکیب کردید باید خیلی سریع شیرینی به فر منتقل شود قبل از انکه کورن ها رطوبت جذب کنند) ،و گلوله هائی کوچک درست کرده و در سینی فر چیده حدود ده دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید(برای گلوله کردن مواد کمی دستتان را خیس یا با کمی روعن چرب کنید و اگر ترکیب به اندازه کافی چسبنده است انرا قاشقی در سینی بچینید)

وقتی سینی را از فر خارج کردید خواهید دید که یک اسنک بسیار ترد و خوشمزه به دست امده که به عنوان میان وعده ای سالم و مقوی برای بچه ها و یا همراه چای و قهوه بسیار مناسب است،البته این شیرینی را حتما در ظرف در دار نگهداری کنید تا ترد باقی بماند. توضیحات کامل در مورد انواع متنوع این نوع اسنک ها را که بسیار ساده و مغذی است در بخش شیرینی اجیلی وارد خواهم کرد.

