مرغ برشته اب پز                                        Pot roast , boiled chicken

 

مواد لازم: 

 مرغ          سه تکه       

زرد چوبه     یک قاشق غذاخوری سر صاف                

اب و نمک    به میزان لازم

 

نکته:

۱-این مرغ ترکیب خیلی خوبیست برای سرو کردن با زرشک پلو وکلا به هر پلویی عطر و طعم خاصی میده من سالها از روش سنتی تهیه مرغ ابپز استفاده می کردم(که ان را هم در ادامه مطلب وارد کرده ام) و حتی در میهمانی ها هم طرفدار زیادی داشت و یاد گرفته بودم که همیشه برای رنگ دهی به غذا باید از زعفران و رب استفاده کرد و زردچوبه یک انتخاب کلاس پایین است اما از زمانی که به خواص زرد چوبه پی بردم تصصمیم گرفتم انرو عمدا بیشتر در رژیم غذایی مان دراینجا وارد کنم و به این روش رسیدم

۲-یکی از ویژگی های زرد چوبه این است که باعث برشته شدن و سریع سرخ شدن میشود

۳-زرد چوبه را در این غذا با پیاز همراه نکنید

طرز تهیه:

مرغها را در ظرف مورد نظر در یک ردیف چیده و به اندازه ای که کمتر ازنیم سانت کف ظرف آب باشد(چون مرغ در حین پخت آب میاندازد) به ان آب اضافه کنید،و زردچوبه را روی مرغها بپاشید(اصلا نگران زیاد بودن مقدار زرد چوبه نباشید در حین پخت با مرغ طعم خاص ان کنترل میشود) روی حرارت ملایم بپزید در موقع سرو کردن باید اب ان کاملا جذب شده باشد ،خواهید دید سمتی که با کف ظرف در تماس بوده کاملابرشته شده و میتوانید مرغها را زیرورو کرده تا طرف دیگر هم برشته شود.

(برای دیدن عکس ها اینجا کلیک کنید)

WWW.MYCOOKINGINCANADA.COM

سایت جدید آشپزی ایرانی من در کانادا


 

طرز تهیه مرغ ابپز سنتی:

مرغها را به صورت لایه لایه همراه پیاز خرد کرده و چند حبه سیر و نمک و کمی فلفل در ظرف چیده و بدون اضافه کردن اب (و اگر مرغ منجمد است به اندازه ای که کمی کف ظرف آب باشد اب به ان اب اضافه کنید) روی حرارت ملایم قرار دهید، مرغها کم کم اب می اندازد،در اواخر پخت(معمولا بین یک تا یک و نیم ساعت مرغ کاملا میپزد ) نیمی از اب مرغ ایجاد شده را با رب گوجه فرنگی ترکیب کنید تا یک سس غلیظ  حاصل شود ،سس را روی مرغها داده اجازه دهید یک ربع به همین صورت بجوشد در پایان بایدسس مرغ کاملا غلیظ باشد ،مرغها را سرو کرده و سس را روی ان بدهید.