سالاد رشته ای کالباس

در تهیه این سالاد میتوانید از خلالهای فلفل دلمه ای در رنگهای متنوع استفاده کنید.تنوع رنگ و طعم خوبی ایجاد میکند.

مواد لازم:

کلم برگ  

گوجه فرنگی  

کالباس (ترجیحا طعم سیر یا دودی)

سیر یک حبه

روغن زیتون

نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

کالباس ها را در حالت دسته ای (pack )روی برد ( cutting board) قرار داده و به صورت نوارهای باریک ( strip)ببرید.از کالباس رشته ای در رسپی های دیگر هم به صورت خلاق میتوانید استفاده کنید .

(در اینده رسپی هایی را وارد میکنم) 

کلم برگ و گوجه فرنگی را با یک چاقو یا ساطور تیغه نارک به صورت رشته های نازک بریده ،یک حبه سیر را دو نیم کرده و به کف و اطراف ظرف سالاد را بمالید .کالباس و سبزیجات رشته شده را در ظرف ریخته با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.مینوانید سالاد را با انواع سس های شیرین و تند تکه های پنیر صبحانه(فتا) ،اسلایس زیتون یا هر نوع سس مورد علاقه تان سرو کنید.    

WWW.MYCOOKINGINCANADA.COM

سایت جدید آشپزی ایرانی من در کانادا